Količina 0 u vašoj korpi. Cena je 0.00 RSD Idi na kasu

O nama

Početna O nama

O nama

Istorija Preduzeća


Braća Tomić       

          


Preduzeće "BRAĆA TOMIĆ" osnovano je 1993. godine kao porodično preduzeće. Od 1997. godine bavi se prodajom motornih ulja i maziva i to sa brendovima BP, FINA, Euro Oil i Prista Oil. Od 2000. godine preduzeće počinje saradnju sa britanskom kompanijom "Greenway" tadašnjim vlasnikom brenda "BISON". Uspešna saradnja nastavlja se i posle vlasničke promene kada 2002. godine pomenute brendove otkupljuje kompanija "eXOL".

Firma "BRAĆA TOMIĆ" direktni uvoznik i zastupnik pomenutih brendova nudi veliki izbor motornih ulja i maziva koja zadovoljavaju vrlo stroge zahteve poznatih svetskih proizvođača motornih ulja, ali i proizvođača automobila, kamiona, autobusa, radnih mašina i poljoprivredne mehanizacije. Uz to nudimo i sve vrste industrijskih ulja i maziva, aditive, tečnosti i auto-kozmetiku.

 

Braća Tomić    Braća Tomić


      

 Preduzeće "BRAĆA TOMIĆ" je 2004. godine potpisalo ugovor o generalnom zastupništvu za Srbiju i zemlje u regionu sa kompanijom "eXOL" i to na period od 10 godina, dakle, do 2014. godine. Od 2011. godine je obnovljen ugovor, potpisan pre isteka gore navedenog roka i to za narednih 10 godina, tj. od 2011 do 2021.godine. Nadamo se da će vam taj podatak uliti dovoljno poverenja u ozbiljnost naše ponude. Zahvaljujući ovim principima "BISON-OIL" je osvojio veliki deo izbirljivog svetskog tržišta koje snabdeva neposredno ili preko zastupnika i distributera među kojima je i DOO "BRAĆA TOMIĆ" iz Siriga.


Napomena

Napominjemo da na domaćem tržištu postoji proizvođač koji nosi isto ime dakle "EXOL" koji se drugačije piše pa je i logo različit, a britanska firma "eXOL" i preduzeće "BRAĆATOMIĆ" sa tom firmom nemaju nikakve veze.

Mnogobrojni svetski priznati i pojedini domaći brendovi u ovoj oblasti se falsifikuju, tako je moguće da se i motorna ulja "BISON" falsifikuju. Zato treba obratiti pažnju na etiketu, pakovanje i deklaraciju na kojoj obavezno treba da stoji:

... uvoznik i distributer preduzeće "BRAĆA TOMIĆ", ili kontaktirati naše preduzeće.


Za sve dodatne informacije, pitanja i nedoumice možete nam se obratiti na kontakt telefone ili email-om na bracatomic@eunet.rs. Ostale kontakt podatke možete pronaći na Kontakt strani našeg Website-a

 

Braća Tomić     Braća Tomić
    

Preduzeće “BRAĆA TOMIĆ”

bavi se prodajom motornih ulja i maziva

021/551 869 ili Pošaljite Email