Količina 0 u vašoj korpi. Cena je 0.00 RSD Idi na kasu

Istorijat

Početna Istorijat

Istorijat

Preduzeće "BRAĆA TOMIĆ" osnovano je 1993. godine kao porodično preduzeće. Od 1997. godine bavi se prodajom motornih ulja i maziva i to sa brendovima BP, FINA, Euro Oil i Prista Oil. Od 2000. godine preduzeće počinje saradnju sa britanskom kompanijom "Greenway" tadašnjim vlasnikom brenda "BISON". Uspešna saradnja nastavlja se i posle vlasničke promene kada 2002. godine pomenute brendove otkupljuje kompanija "eXOL".


Firma "BRAĆA TOMIĆ" direktni uvoznik i zastupnik pomenutih brendova nudi veliki izbor motornih ulja i maziva koja zadovoljavaju vrlo stroge zahteve poznatih svetskih proizvođača motornih ulja, ali i proizvođača automobila, kamiona, autobusa, radnih mašina i poljoprivredne mehanizacije. Uz to nudimo i sve vrste industrijskih ulja i maziva, aditive, tečnosti i auto-kozmetiku.

 

 

 Preduzeće "BRAĆA TOMIĆ" je 2004. godine potpisalo ugovor o generalnom zastupništvu za Srbiju i zemlje u regionu sa kompanijom "eXOL" i to na period od 10 godina, dakle, do 2014. godine. Od 2011. godine je obnovljen ugovor, potpisan pre isteka gore navedenog roka i to za narednih 10 godina, tj. od 2011 do 2021.godine. Nadamo se da će vam taj podatak uliti dovoljno poverenja u ozbiljnost naše ponude. Zahvaljujući ovim principima "BISON-OIL" je osvojio veliki deo izbirljivog svetskog tržišta koje snabdeva neposredno ili preko zastupnika i distributera među kojima je i DOO "BRAĆA TOMIĆ" iz Siriga.

 


 

Napomena

 

Napominjemo da na domaćem tržištu postoji proizvođač koji nosi isto ime dakle "EXOL" koji se drugačije piše pa je i logo različit, a britanska firma "eXOL" i preduzeće "BRAĆATOMIĆ" sa tom firmom nemaju nikakve veze.

 

Mnogobrojni svetski priznati i pojedini domaći brendovi u ovoj oblasti se falsifikuju, tako je moguće da se i motorna ulja "BISON" falsifikuju. Zato treba obratiti pažnju na etiketu, pakovanje i deklaraciju na kojoj obavezno treba da stoji:

 

... uvoznik i distributer preduzeće "BRAĆA TOMIĆ", ili kontaktirati naše preduzeće.

 


 

Za sve dodatne informacije, pitanja i nedoumice možete nam se obratiti na kontakt telefone ili email-om na bracatomic@eunet.rs. Ostale kontakt podatke možete pronaći na Kontakt strani našeg Website-a


Preduzeće “BRAĆA TOMIĆ”

bavi se prodajom motornih ulja i maziva

021/551 869 ili Pošaljite Email