Količina 0 u vašoj korpi. Cena je 0.00 RSD Idi na kasu

Partneri

Početna Partneri

Partneri

Poštovana gospodo,

 

osnovna delatnost našeg preduzeća je promet nafte i naftnih derivata, stoga sarađujemo sa niz kompanija u okruženju uvozeći derivate nafte poput: euro-dizela, dizela-D2, svih vrsta benzina, mazuta, bitumena, motornih ulja i ostalih derivata po narudžbi kupaca.

 

Kao glavnog partnera istaći ćemo kompaniju “eXOL” iz Engleske (UK) čiji smo glavni zastupnici za uvoz motornih ulja i maziva na teritoriji Srbije i EX YU. Napomenimo da je kompanija “eXOL” najveća samostalna kompanija u Engleskoj i pored svog istoimenog brenda vlasnik je i sledećih brendova: “BISON-OIL” i “Greenway”.

 

Već više od tri decenije tim rukovodilaca preduzeća “BISON-OIL” baveći se isljučivo naftnom industrijom vrši proizvodnju i snabdevanje sredstvima za podmazivanje širom sveta. Sa velikim uspehom se pojavljuju na tržištima Evrope, Amerike, Srednjeg Istoka, Zapadne Afrike... Proizvode sredstva za podmazivanje vrhunskog kvaliteta namenjena automobilima, transportnim sistemima, poljoprivredi i industriji. U mogućnosti su da reše bilo koji problem vezan za sredstva za podmazivanje u saradnji sa najeminentnijim naučnim institutima Engleske. Filozofija poslovanja kompanije je jednostavna. Cilj nam je da snabdevamo tržiste isključivo onim proizvodima koji su u skladu sa najvišim specifikacijama koje nam dostavljaju proizvođači opreme kod kojih će se proizvodi koristiti.Poseban izazov ovog milenijuma jeste da , rukovodioci preduzeća “BISON-OIL” , sredstva za podmazivanje obogaćuju saznanja i tehnologiju kako bi ponudili usluge i proizvode visokog kvaliteta, a to će sigurno sprovoditi zahvaljujući velikim ulaganjima
i ukazanom poverenju od matične kompanije “eXOL”.

 

Kompanija “Greenway” je renomirani proizvođač motornih ulja koji je 2002. godine potpao pod vlasništvo kompanije “eXOL”.

Preduzeće “BRAĆA TOMIĆ”

bavi se prodajom motornih ulja i maziva

021/551 869 ili Pošaljite Email